Husrensning

Husrensning kan hjælpe dig, hvis der er områder i huset som ikke er behagelige og giver en følelse af at blive iagttaget. Måske har du en oplevelse af, at der er en ikke-fysisk tilstedeværelse.

Der kan være fysiske tegn på en tilstedeværende energi, f.eks. tænder og slukker lyset, stikkontakter bliver pludselig slukket, ting flytter sig uden din påvirkning, du synes “der lige var noget” eller du så noget ud af øjenkrogen og så var der ikke noget alligevel.

En ombygning eller renovering af huset, kan sætte gang i de overnaturlige oplevelser, andre gange opstår de af sig selv.

 

Når det opleves, at der er uro eller uforklarlige hændelser i ens hjem, er det selvfølgelig stærkt forstyrrende og kan virke ret foruroligende, fordi man ikke ved, hvad der er på spil.

Der er for det meste tale om energier eller “ånder” som er blevet hængende efter dødsfald, fordi ét eller andet knytter dem til netop det hus/sted. Det behøver slet ikke at være noget ondt eller en uvenlig energi, men ikke desto mindre kan det være MEGET generende

Det behøver ikke at være en omfattende proces at skabe ro i huset, se fremgangsmåde i nedenstående:

Hvordan foregår en husrensning?

En husrensning foregår således, at jeg kommer på besøg i huset. Jeg går en tur igennem huset,  og via clairvoyance skaber jeg mig et billede af, hvilke energier og tilstedeværelser der påvirker atmosfæren i huset.

Det er vigtigt, at en eller flere personer, som har oplevet at blive påvirket at de pågældende energier eller tilstedeværelser, er til stede mens jeg går huset igennem. På den måde kan vi tale sammen om, hvad der er sket, og have en dialog om, hvad jeg “ser” i huset.

Når jeg er nået frem til, hvem eller hvad der forstyrrer atmosfæren i huset udfører jeg den reelle rensning, hvor jeg sender det forstyrrende videre til åndeverdenen.
Efter rensningen healer jeg de tilstedeværende personer.

Jeg følger altid op på en husrensning, så vi er sikre på, at der bliver ro i jeres hjem.