Healing

Behandlinger med healing har jeg ofte brugt for at finde afklaring til dit indre jeg og indre ro – det har været lige fra ældre til børn, som har haft glæde af det.

Måske allerede under den første behandling vil du opleve, at du bliver helt afslappet, ofte sker det efter et par behandlinger og du vil slappe helt af og delvis falde i søvn.
Det er den indre ro, som healingen skaber, som får dig til at slappe af.

Hvis det er en person over 18 år, kan healingen være med clairvoyance ind over, hvis det ønskes.

Hvis det er et barn eller ungt menneske, udføres healingen uden clairvoyance. 

Healingen indgår i alle mine behandling og ydelser.

Healingen kan foregå alle steder, du kan stå sidde, ligge som du har det bedst. Du kan være vågen eller sove, det har ingen betydning for healingen. Du behøver heller ikke tro på det eller hjælpe til.

I min klinik forgår healing ofte ved, at du ligger og slapper af på briksen. Jeg starter ved dine skuldre, nakke/hals og hoved. Derefter kan det være brystkassen, solar plexus, maven eller et andet specifikt område, som får behandling.

Healingen kan også gennemføres uden at jeg rører ved dig.
Du kan ikke være for ung eller gammel til healingen.
I min healing, bruger jeg at tune ind på dine chakraer, både for at se og mærke hvordan du har det, men også for at skabe din balance igen.

De 7 væsentligste Chakraer

De 7 hovedchakraer er som vist og nævnt nedenfor, dog er miltchakret også vigtigt i sammenhængen og derfor arbejder jeg med 8 chakra.

Healingen bruges til at hjælpe dig med at skabe balance i chakraerne og dermed i din fysiske krop og i det psykiske område, som chakraet står for.

Krone Chakra

Pande Chakra

Hals Chakra

Hjerte Chakra

Solar Plexus

Hara Chakra

Rod Chakra